Marije uit Sliedrecht

Voordat ik met mijn lessen bij Rijschool Geduld begon, associeerde ik autorijden vooral met spanning en angst. Elke keer zag ik tegen mijn rijlessen op en nadat ik twee keer gezakt was bij een andere rijschool, zonk de moed me in de schoenen. Toen ik na een jaar zonder rijlessen bij Rijschool Geduld begon, droop het zweet bijna van mijn handen tijdens het rijden. 

Wat mijn instructeur Rob mij heeft geleerd, is rustig blijven, overzicht houden en zelfs genieten van het autorijden. Zeker toen ik in de Jeep mocht rijden, vond ik het geen straf meer om te lessen maar een leuke uitdaging. Rob bleef altijd rustig waardoor ik steeds meer zelfvertrouwen kreeg zodat ik veel minder last had van mijn (faal)angst. Ook als ik voor de tiende keer file parkeerde en weer scheef uitkwam, bleef hij het me geduldig uitleggen. Op 10 juli ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs en een week later parkeerde ik de auto van mijn vader zonder problemen in! 

Al met al ben ik ontzettend tevreden over deze rijschool, ondanks mijn drukke weekschema kon er altijd wel een plekje in de agenda voor mij vrij gemaakt worden. Rob heeft mij zelfs de dag voor mijn examen op zijn vrije dag nog een les gegeven. Ik wil het team van rijschool Geduld ontzettend bedanken en raad iedereen deze rijschool aan!