Martin uit Dordrecht

Ik heb rijles bij Rijschool Geduld als heel relaxed en prettig ervaren. Gertjan kan zich heel goed aansluiten bij de leerling, en weet snel door te hebben waar de focus op gelegd moet worden. Hier gaat hij dan ook heel praktisch mee aan de slag. Al na enkele lessen vertelde hij, “Jij bent hoogopgeleid, hé? Je analyseert veel. Niet handig tijdens het rijden. Probeer situaties en gedachten te parkeren, daar hebben we het dan later wel over.’ Zodoende werden de lessen gekenmerkt door af en toe stoppen voor een bespreking. Ik merkte dat ik daardoor meer aandacht had voor het rijden zelf.

Verder vond ik Gertjan een kalme, relaxte houding hebben, waardoor ik ook meer op mijn gemak was. Hij wordt niet verwijtend als je iets niet helemaal goed doet. Heel fijn als de les even extra moeilijk is! Hij zoekt ook hoe de les voor de leerling optimaal kan worden gemaakt: eigen aandachtspunten zijn welkom, en ik mocht zelfs met mijn eigen muziek rijden.

Ik ben in september 2015 bij Rijschool Geduld komen lessen, na al bijna een jaar elders les te hebben gehad. Ik dacht dat ik nog wel even bezig zou zijn; ik ben op 30 januari 2016 geslaagd voor mijn rijexamen.

Heel erg bedankt, Gertjan! Je bent een topinstructeur!

Martin