Stephanie uit Hendrik Ido Ambacht

Vorig jaar kwam ik bij rijschool Geduld terecht. Had best een lastige tijd, omdat de theorie niet echt lukte. Toen is Gertjan mij gaan helpen met de theorie om hem toch te kunnen halen en daarna in de auto zelf verder te kunnen. Het ging met vallen en op staan. Na de vierde keer was het mij nog steeds niet gelukt. Voordat hij mij ging helpen had ik al drie keer examen gedaan. Toen moest ik gelijk weer naar hem toe komen om een nieuwe afspraak te maken. Vond het erg lastig, want ik wilde het zo graag halen, maar het lukte gewoon niet. Voelde me daardoor erg onzeker. Maar Gertjan zei dat het wel goed zou komen en hij mee zou gaan naar het examen. Hij had voor mij een mondeling examen geregeld. We hebben er nog hard voor geoefend en toen moest ik toch echt het examen gaan doen. Hij stelde me gerust en probeerde mijn aandacht af te lijden door het over andere dingen te hebben en het lukte hem nog ook. Daar ben ik hem erg dankbaar voor.

17 februari 2016 had ik dan na de vijfde keer eindelijk mijn auto-theorie en mocht ik gaan rijden. Was aan het begin erg onzeker met rijden, maar was ook een racemonster in een ander opzicht. Eerst reed ik ergens anders, maar dat ging niet echt vanwege de moeilijke tijd die ik toen doorging. Na een jaar mijn theorie eindelijk bij rijschool Geduld gehaald en snel weer het auto rijden opgehaald. Gertjan praatte me er altijd rustig doorheen en heeft me rustig leren rijden en goed leren kijken over mijn schouders. Het ging met vallen en opstaan, maar echt hartelijk bedankt voor de moeite die Gertjan allemaal nam om toch weer iemand te laten slagen. Na een aantal maanden heb ik de tussentijdse examen voor parkeren en zo behaald en mocht ik op 14 juni 2016 afrijden. Dankzij alle Geduld van Gertjan heb ik die dag in 1 keer mijn rijbewijs mogen halen.

De rijschool doet echt zijn naam eer aan. Nu ruim een jaar verder ben ik er nog zo blij mee dat ik zo rustig in het verkeer mag en kan rijden. Bedankt voor alles!