Eigenaar en rij-instructeur Gertjan Gerritsen

Graag wil ik je voorstellen aan Gertjan Gerritsen, de eigenaar en rij-instructeur van rijschool Geduld.foto-gertjan-01
Gertjan is opgegroeid in Breda met twee lichamelijk gehandicapte ouders. Al vanaf zeer jonge leeftijd heeft hij geleerd dat alles wat je wilt ook kan. Al is het soms op een andere manier.
Op zeventienjarige leeftijd is Gertjan begonnen als chauffeur bij de landmacht, waar hij zijn B en C rijbewijs heeft gehaald en op het idee kwam ooit rij-instructeur te worden.

Na drie jaar bij de landmacht te hebben gewerkt en een uitzending naar Bosnië te hebben voltooid, verliet Gertjan de landmacht en ging hij werken in de vervoerssector.

Na verloop van een aantal jaren waarin Gertjan een ruime ervaring in het verkeer heeft opgedaan is hij de opleiding tot rij-instructeur gestart om zijn droombaan te kunnen verwezenlijken.
Zijn eerste baan als rij-instructeur was bij een van de grootste rijscholen van Nederland. Hier deed hij ervaring op in het vak en leerde hij wat hij goed vond aan het vak maar ook waar de verbeterpunten lagen.
Al snel werd duidelijke dat Gertjan het leuk vond (en vindt) om de uitdagende leerlingen les te geven. Gertjan kreeg de mogelijkheid om ervaring op te doen als rij-angst rij-instructeur en dit beviel hem enorm.
De passie voor het vak en het motto dat iedereen kan wat hij wil, ook al is het soms op een andere manier, bleef groeien. Gertjan ging bij een andere rijschool werken en begon zich verder te specialiseren.
Naast de opleiding tot faalangst instructeur en volgde hij opleidingen over ADHD en autisme tijdens de rijles.

Nadat de rijschool waar Gertjan werkte failliet ging was de keuze om zelf een rijschool te beginnen snel gemaakt.

Rijschool Geduld werd een feit, een rijschool waarbij iedereen een rijopleiding op maat krijgt en zelfverzekerd achter het stuur komt te zitten.

Gertjan haalde de status van erkend ADHD en autisme rij-instructeur. In 2017 heeft Gertjan de opleiding R+ afgerond. Hierdoor heeft hij ook de status erkend verkeersangst instructeur behaald. Met veel passie helpt hij mensen die door een angst of trauma niet meer durven te rijden. In de toekomst zal Gertjan zich steeds verder blijven ontwikkelen en specialiseren.
Geduld staat niet voor niets voor: Gertjans Eerlijke, Duidelijke Uitleg Loont Direct!