Intake

Als je wilt beginnen met je rijopleiding, start je altijd een intake.

Bij rijschool Geduld is het gebruikelijk dat we starten met een intakegesprek, gevolgd door een intakerit in de lesauto.

Tijdens het intakegesprek wordt alles besproken met betrekking tot de rijopleiding, theorie, eigenverklaring en het eventuele bijbehorende medische traject. Het is voor ons zeer belangrijk een goede indruk te krijgen hoe wij jou het beste kunnen helpen en begeleiden naar een zelfstandige bestuurder. In dit gesprek kunnen al jou vragen beantwoord worden.

Bij rijschool Geduld vinden wij het belangrijk dat jij je prettig voelt in de leswagen, hiervoor zal de instructeur zich aan jou aanpassen en krijg je een intake op een niveau dat bij je past. Zo is er dus een groot verschil of je al eerder gelest hebt, examens hebt gedaan of dat alles nog nieuw is.

Bij een intake hoef je nooit iemand anders op te halen of thuis te brengen en is het zelfs mogelijk dat de gereserveerde tijd iets uitloopt wanneer dit nodig is.

Voor een intakegesprek wordt anderhalf uur voor jou gereserveerd en voor de intakerit ook anderhalf uur inclusief nabespreken. Dit lijkt misschien wat lang maar onze ervaring is dat de tijd snel voorbij gaat en er is vaak veel te bespreken.

Bij het intakegesprek en de nabespreking van de intakerit is het vaak prettig dat ouders of verzorgers aanwezig zijn. Als je al eerder examens gedaan hebt is het mogelijk dat ouders of verzorgers mee gaan tijdens de intakerit zodat deze ook een goed beeld krijgen van de punten waar aan gewerkt moet worden.

Na de intake mag jij vertellen hoe je de intake ervaren hebt en zal de instructeur zijn bevindingen met jou bespreken. Je krijgt hierbij een advies voor een pakketkeuze en eventueel een uitleg over het plan van aanpak.

Uiteindelijk kan je beslissen of je direct verder wilt gaan met je rijopleiding bij rijschool Geduld, of dat je hierover nog contact wilt hebben.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    mobiele nummer (verplicht)

    Uw bericht