Theorie

Theorie is een groot onderdeel van je rijopleiding. Dit zal bij het intakegesprek worden besproken.

Zodra je de theorie goed beheerst zal dit je rijopleiding bevorderen. Je begrijpt dan de verkeerssituaties en regels beter waardoor de praktijk leren gemakkelijker gaat. Omdat niemand op dezelfde manier leert bied Rijschool Geduld diverse mogelijkheden aan voor het leren van je theorie.

Uiteraard hoort bij het leren van je theorie een boek.

Wij gebruiken hiervoor een uitgebreid boek met een creditkaart waarmee je online vragen en examens kunt oefenen.

Mocht je moeite hebben met lezen en liever luisteren, beschikken wij over een luisterboek met gebruik van Cd-rom. Dit boek vervangt in dat geval het theorieboek in het theoriepakket. Je betaald hiervoor een borg welke je terugkrijgt na het inleveren van het boek met de bijbehorende Cd-rom.

Ook hebben wij een alternatief boek geschreven door de theorie specialist die de cursus verzorgt. Deze heeft een groot lettertype en is in eenvoudig Nederlands geschreven.

Tegen de tijd dat je richting je theorie examen gaat zal je een klassikale cursusdag bijwonen waarin je oefen examens maakt en werkt aan de punten die je nog niet goed onder de knie hebt. Zo kort mogelijk na deze cursusdag ga je op theorie examen, deze datum en tijd wordt door Corine in overleg met jou ingepland.

Om alles zo compleet mogelijk te maken bied rijschool Geduld je het complete pakket aan.

Garantie:

Mocht het gebeuren dat je de eerste keer niet slaagt voor het theorie examen heb je een garantie dat je gratis nogmaals naar de cursusdag mag.